Bloggers Lan Party vine pentru prima oară la Comic Con pentru o doză triplă de gaming

După 5 ani de succese, Bloggers Lan Party aterizează la East European Comic Con, cel mai mare eveniment de gaming din România. Cu toate că asta ar trebui să fie știrea zilei, pentru gamerii ca mine, mai important este faptul că #BLP14 se va desfășura pe parcursul a 3 zile, exact atât cât ține și Comic Con 2017 (5-7 mai). De parcă asta nu ar fi de-ajuns ca să intru în sevraj de fericire, Comic Con-ul de anul acesta se anunță mai mare și mai tare decât toate edițiile de până acum.

Dacă ești blogger sau vlogger și încă nu te-ai înscris la #BLP14, mai ai timp până diseară să te înscrii pe site-ul Bloggers Lan Party. De asemenea, dacă te numeri printre cei ce au participat la primele ediții Bloggers Lan Party, atunci ar trebui să știi că ziua de vineri va fi ziua BLP Old School. Mai precis, organizatorii vor alege pe cei mai fideli dintre bloggeri pentru o sesiune privată de non-stop gaming.

Sâmbătă e ziua cea mare, așa că nu uita să iei cu tine „all the gaming skills.” Vei avea nevoie de ele pentru primele concursuri și turnee organizate la #BLP14. Bineînțeles, nu uita să adaugi și niște noroc pentru eventualele „giveaways.” Duminică e ziua finalelor și, ca la fiecare ediție la care am participat, probabil că voi bifa un nou loc doi la main event.

Deși mă aștept ca #BLP14 să fie cel puțin monstruos de epic, cel mai mult mă excită faptul că anul acesta la Comic Con vom avea o zonă Street Food (fingers crossed). Nu am nici o îndoială că această ediție de Bloggers Lan Party va fi ‘apocaliptică’, însă îmi este tare teamă că voi fi dezamăgit de zona de Street Food. Anyway, game on!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *