Brățările fitness și smartwatch-urile sunt printre produsele „Back to school” preferate de români

La fel ca și anul trecut, se pare că anul acesta românii vor cumpăra mai multe brățări fitness și smartwatch-uri decât orice alte produse din categoria gadget „Back to School.” EuroGsm, unul dintre cei mai importanți retaileri de telecom din România, estimează creșteri de peste 30% la vânzarea de gadget-uri și accesorii din categoria „Back to School,” în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut.

Așadar, se pare că tot mai mulți români sunt hotărâți să facă sport sau fitness anul acesta, întrucât printre cele mai bine vândute gadget-uri din categoria „Back to School,” brățările fitness sunt la loc de cinste, urmate de smartwatch-uri, miniboxe Bluetooth, căști Bluetooth stereo, huse pentru tablete, dar și carduri de memorie. Pentru anul 2016, printre produsele-vedetă se vor număra (probabil): brățăra FitBit, smartwatch-ul Vector Luna, căștile Jabra, precum și acumulatorii externi (că na, Pokemon GO).

Smartwatch Vector Luna
Smartwatch Vector Luna

De fapt, glumeam. Motivul pentru care românii achiziționează preponderent aceste gadget-uri din categoria „Back to School” nu este nevoia de a monitoriza în mod eficient activitatea de zi cu zi sau de a face sport, ci prețul mic al acestora. În unele cazuri, specificațiile tehnice pot fi un alt motiv de a achiziționa aceste produse, dar cred că prețul este de departe motivul principal.

Cam atât despre tendințele de consum ale românilor în materie de gadget-uri și accesorii din categoria „Back to School.” Mai multe informații probabil după terminarea campaniei de vânzări ce stă să înceapă. Eu pariez pe huse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *