Lenovo relansează brandul Motorola în România sub sloganul „Moto, nu mofturi”

Oficial, brandul Motorola este prezent în România de aproape doi ani, însă neoficial telefoanele companiei pot fi găsite la noi în țară dintotdeauna. Aseară am fost invitat la un eveniment organizat de Lenovo, ultimul cumpărător al Motorola, ce s-a dorit un preambul al campaniei prin care compania chineză intenționează să relanseze brandul Moto în România. Sloganul campaniei este „Moto, nu mofturi” și se referă probabil la faptul că a avea un telefon scump care oferă aceleași funcții, sau câteodată mai puține, ca cele mai ieftine purtând brandul Motorola nu este decât un moft.

Slogan Motorola Moto

Deși nu am mai folosit de foarte mult timp un telefon Motorola as daily driver, nu pot să nu apreciez faptul că și-au păstrat identitatea chiar și după achiziționarea companiei de către Lenovo. Primul telefon Motorola de după rebranding, ce va face parte din oferta Orange începând de astăzi, 18 august, este Moto G4. Bănuiesc că cel de-al doilea, Moto G4 Plus ar trebui să fie disponibil și el cât de curând în oferta aceluiași operator. Cei ce doresc să-l achiziționeze o pot face la prețul de 930 lei, fără contract, sau 85 de lei cu abonamentul Orange Me 25.

Moto G4 & Moto G4 Plus

Lenovo organizează și un concurs pe site-ul companiei, unde puteți câștiga smartwatch-uri Moto 360, tricouri și telefoane Moto G4. Tot ce trebuie să faceți este să postați o imagine sau să descrieți un moft într-o frază sau două, iar apoi să vă rugați la zeița Fortuna. Campania este sprijinită și de câteva vedete locale de care eu nu am auzit (iertați-mi ignoranța), printre care și Zmenta.

Motorola Moto G4 este un telefon mid-range ce vine cu o versiune nativă de Android 6.0.1 Marshmallow, ceea ce înseamnă că veți beneficia de experiența Android așa cum a fost lansată ea de Google, fără nici o customizare de la producător. Moto G4 include un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 617 de 1.5GHz, 2GB RAM și 16GB spațiu de stocare (plus microSD). Telefonul vine cu o cameră principală de 13MP și una frontală de 5MP pe care o puteți tortura facând selfie-uri.

null
null

Ecranul de 5,5-inci suportă rezoluție full HD (1080p), iar bateria de 3,000 mAh nu se poate scoate. Dacă doriți puteți achiziționa separat și un încărcător Turbo Power pentru a beneficia și de încărcare ultra-rapidă. Mai merită să menționez că telefonul suportă 4G LTE si este compatibil cu toate rețele de telefonie mobilă de la noi din țară, mai puțin Digi.

A, și mi-a plăcut ideea de a-l invita pe Marian Râlea să introducă audiența în atmosferă, deși nu cred că s-a simțit în largul lui printre niște copii așa de mari.

Andi Moisescu & Marian Ralea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *