Samsung Galaxy Note 7 s-a terminat în România, telefonul va fi disponibil din 16 septembrie

Vești bune pentru Samsung, dar nu la fel de bune pentru cei care doresc să achiziționeze ultimul phablet al companiei, Galaxy Note 7, și nu au plasat încă o precomandă. Samsung Electronics România tocmai a anunțat ca stocul de Galaxy Note 7 alocat României a fost epuizat după ce telefonul a fost disponibil la precomandă începând cu 16 august. Deși nu am informații cu privire la numărul de unități vândute în România, știu că Galaxy Note 7 a înregistrat un număr fără precedent de precomenzi la nivel global.

Tocmai din această cauză numărul de unități a fost limitat în fiecare țară pentru a avea suficiente telefoane la lansare. De asemenea, cererea mare la nivel global pentru Samsung Galaxy Note 7 a obligat compania sud-coreeană să amâne lansarea telefonului în foarte multe țări europene. De altfel, Samsung a anunțat că Galaxy Note 7 va beneficia de o lansare „segmentată” în Europa așa că acesta va fi disponibil din 2, 9 sau 16 septembrie. În România, Galaxy Note 7 va fi disponibil în magazine începând cu 16 septembrie, deși și acest stoc va fi probabil limitat.

Galaxy Note 7

Conform ultimelor informații, Samsung Galaxy Note 7 a înregistrat un număr de precomenzi aproape dublu față de modelul precedent, Galaxy Note 5. Acest lucru se datorează în mare parte și faptului că Galaxy Note 5 nu a fost disponibil decât in America de Nord și în alte câteva țări, în timp ce Galaxy Note 7 va fi disponibil la nivel global până la sfârșitul lunii septembrie. Apropo de acest lucru, analiștii estimează ca Samsung va vinde în jur de 15 milioane de telefoane Galaxy Note 7 până la sfârșitul lui 2016, o cifră impresionantă având în vedere că modelul Galaxy Note 5 a vândut „doar” 9 milioane de unități în 2015.

Nu sunt sigur ce culori vor fi disponibile în România, dar se pare că modelul Blue Coral este cel mai bine vândut dintre toate la nivel global. Samsung Galaxy Note 7 mai este disponibil în următoarele culori: Black Onyx, Silver și Gold. Dacă doriți să achiziționați cel mai nou vârf de gamă al companiei sud-coreene va trebui să plătiți o mică avere pentru că Galaxy Note 7 nu este mai ieftin de 3.900 de lei pe nicăieri deocamdată. Întrucât stocul de precomenzi s-a terminat, ați ratat și oferta care includea și un Gear VR gratis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *