Webstock 2016 – locul de întâlnire al comunității online din România

Webstock, unul dintre locurile prefereate în care își dă întâlnire comunitatea locală, a crescut de la an la an pentru a ajunge una dintre cele mai importante conferințe dedicate social media din România. Evenimentul de o zi are loc pe 30 septembrie și, ca în fiecare an, își propune să strângă la start cele mai creative minți din online. Evenimentul va fi împărțit în două părți: Conferințele Webstock și Premiile Webstock.

Anul acesta, în afara conferinței de deschidere, mi-am propus să-l văd pe președinte și CEO-ul Vodafone România, Ravinder Takkar, dar și pe Matei Dima (Bromania), Vlad Petreanu, Lucian Mândruță (da, chiar și pe el) și George Buhnici. Fiind primul Webstock la care particip, am căutat câteva informații despre modalitatea de desfășurare a acestor conferințe și se pare că acestea vor cuprinde „întâlniri interactive despre cele mai noi tendințe în social media, bune practici, comunicare și promovare, aducând în prim-plan ultimele tehnologii și aplicații din domeniu.”

După sesiunea de conferințe va avea loc și decernarea premiilor Webstock unde vor fi premiate cele mai creative și inedite proiecte și campanii în social media, produse în România în ultimul an. Conform organizatorilor jurizarea a revenit „unui grup format din specialiști în marketing și persoane din agenții de comunicare online.” Acesta a luat în calcul următoarele criterii: originalitate, design, structura, navigabilitate și funcționalitate, relevanță și interactivitate, însă în aprecierea proiectelor vor conta foarte mult creativitatea și experiența generală oferită de acestea.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *