Bloggers Lan Party ediția cu numărul 16 e despre jocuri și … bere

Ok, am 335 de prieteni pe Facebook. Pe două treimi dintre aceștia îi cunosc personal, și știu sigur că jumătate se joacă ori s-au jucat în trecut (eh, real life comes first, right?). Ei bine, unul sau mai mulți dintre voi mă pot însoți weekend-ul acesta la ediția cu numărul 16 a Bloggers Lan Party.

De fapt, nici măcar nu trebuie să mă întâlniți dacă nu vă place fața mea, tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți pe site-ul evenimentului completând un formular. Nu mai puțin de 150 de locuri sunt disponibile (prin tragere la sorți) pentru „cititori.” Dacă veți avea norocul să fiți printre cei 150, veți primi un e-mail de confirmare vineri, 10 noiembrie, ora 12:00.

După cum spune și titlul, ediția a 16-a a BLP este despre jocuri și multă bere (sorry „mititei” fans). Evenimentul va avea loc sâmbătă, 11 noiembrie, începând cu ora 10:00, la Berăria H din București. Între orele 10:00-12:00 se vor face înscrierile la turneele ce se vor desfășura pe parcursul evenimentului (credeai că vii doar pentru bere?!), așa că try to plan accordingly.

Bloggers Lan Party 16

Ce se joacă? Playerunknown’s Battlegrounds în echipe de patru persoane, FIFA 18, Hearthstone și Catan. În afară de turneele propriu-zise, vei avea ocazia să testezi experiența VR cu premii garantate și să-i cunoști pe Mariciu și Pandutzu (uh?).

Mâncarea și băutura (duh) sunt din partea casei. Also, o să poți dansa pe Amaro Del la Bloggers Lan Afterparty după miezul nopți (berea e tot din partea casei).

Data limită de înscriere este joi, 9 noiembrie, ora 23:59. Ah, să nu uit, evenimentul este 18+, deci nu uita să iei buletinul cu tine dacă arăți ca mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *