Destiny: Rise of Iron – ultimul trailer înainte de lansarea de pe 20 septembrie

Nu mai sunt multe zile până când cel mai nou expansion pentru jocul celor de la Bungie, Destiny, sosește pe console. Deși se știe deja ce aduce nou Rise of Iron, încă nu pot estima dacă noul conținut îi va ține ocupați pe fanii jocului până la venirea celui de-al doilea joc din serie. Bineînțeles, dacă acesta va veni. În caz că nu știați, Destiny: Rise of Iron va fi lansat pe data de 20 septembrie, iar dacă aveți jocul instalat pe PlayStation 4 și ați și deschis consola în ultimele câteva zile, atunci ați observat că un update de peste 20GB este disponibil pentru descărcare.

Acesta de fapt conține și noul expansion, așa că dacă ați descărcat deja patch-ul respectiv și ați cumpărat Rise of Iron, atunci pe data de 20 septembrie acesta se va activa și veți putea să accesați noile zone fără să mai fie nevoie să descărcați vreun update consistent. Nu știu dacă același lucru este valabil și pentru Xbox One. În același timp, am să vă readuc aminte că dacă precomandați Destiny: Rise of Iron veți primi arma Iron Gjallarhorn.

No escape
No escape

Dacă nu sunteți încă hotărâți în ceea ce privește Rise of Iron, Bungie are pentru voi un ultim trailer înainte de lansare, ce ar trebui să elimine orice dubiu în privința deciziei de achiziționare a acestui nou expansion. Trailer-ul conține și un teaser pentru povestea din Rise of Iron, iar speranța mea este că informațiile dezvăluite să nu fie singurele interesante din expansion.

Dacă doriți să jucați Rise of Iron, asigurați-vă că aveți Destiny cumpărat, precum și expansion-ul The Taken King. Rise of Iron este disponibil atât în format digital, dar și ca parte dintr-un pachet retail ce se numește Destiny – The Collection. Acestea fiind spuse, vă las în compania unui trailer exploziv ce prezintă câteva din activitățile la care veți avea acces în cel mai nou expansion Destiny, Rise of Iron.  Will you join me Guardian, and become an Iron Lord?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *