Lenovo lansează cel mai subțire laptop convertibil din lume: Yoga 910

Lenovo este unul dintre principalii jucători în industria de laptop-uri și tablete, dar compania chineză începe să fie recunoscută și pe piața de smartphone-uri, mai ales după achiziționarea brand-ului Motorola. La fel ca în anii precedenți, Lenovo a avut o prezență consistentă la târgul de tehnologie de la IFA, ce se defășoară în fiecare an la începutul lunii septembrie, la Berlin, Germania.

De această dată nu vom vorbi de telefoane însă, ci de cel mai subțire laptop convertibil din lume dotat cu un procesor Intel Core i, modelul Yoga 910. Laptop-ul a fost anunțat săptămâna trecută la IFA 2016, dar nu va fi lansat pe piață până în luna octombrie. Dacă doriți să achiziționați acest model trebuie să știți că Lenovo recomandă un preț de €1.500, adică aproximativ 6.670 lei. Bineînțeles, prețul la raft poate fi mai mare în România, puțin probabil să fie mai mic.

Lenovo Yoga 910
Lenovo Yoga 910

Așadar, Lenovo Yoga 910 este un laptop convertibil ultra-subțire de doar 14,3 mm. Cu toate că este cel mai subțire din lume de acest tip, Yoga 910 se numără printre cele mai puternice dispozitive convertibile de pe piață, fiind dotat cu ultima gamă de procesoare Intel Core i7 de a 7-a generație. Lenovo a anunțat că va pune la dispoziția consumatorilor două variante de Yoga 910: unul cu ecran 4K, iar celălalt cu ecran full HD (1080p). Ambele opțiuni sunt prevăzute cu un ecran de 13.9-inci aproape fără margini (ramă de 5 mm) care oferă o suprafață de ecran cu 10% 4 mai mare, o densitate a pixelilor cu 14% 5 mai mare comparativ cu modelul anterior.

Lenovo Yoga 910 vine și cu sistemul Dolby Audio Premium pentru o experiență audio mai bună. Laptopul convertibil promite o durată de funcționare a acumulatorului de până la 15,5 ore. De asemenea, Lenovo a integrat în Yoga 910 un cititor avansat de amprente, ce funcționeză cu ajutorul Windows Hello, deci nu este necesară introducerea unei parole.

Lenovo Yoga 910
Lenovo Yoga 910

Carcasă nouă unibody este complet metalică și disponibilă în trei variante de culori: Champagne Gold, Platinum Silver și Gunmetal. Modelul Yoga 910 păstrează balamaua tip „curea de ceas”, precum și modurile de utilizare flexibile, care permit utilizatorilor să tasteze în modulul laptop, să facă prezentări în modulul stand, să urmărească filme în modulul tent sau să navigheze în modulul tabletă. Dacă doriți puteți achiziționa separat și aerodinamicul mouse Yoga ce se transformă în telecomandă.

Abia așept să-mi cumpăr unul după ce îmi iau banii înapoi pe telefonul Samsung Galaxy Note 7 pe care mi l-am comandat. Chiar dacă nu-mi ajung banii acum, până în octombrie sigur am timp să strâng diferența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *