Samsung Galaxy Note7 își face debutul exuberant

Ieri a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente pentru pasionații de telefoane mobile, lansarea celui de-al doilea flagship Samsung din 2016, Galaxy Note7. După cum probabil ați aflat deja, compania sud-coreeană a decis să unifice cele două serii de flagship-uri Galaxy S și Galaxy Note, așa că în loc de modelul cu numărul 6, Samsung a anunțat ieri Galaxy Note7.

La fel ca modelul precedent, Samsung Galaxy Note7 vine cu un ecran QHD Super AMOLED de 5,7 inci (2560 x 1440 pixeli), însă de această dată este protejat de Corning Gorilla Glass 5. În ceea ce privește procesorul, Samsung a făcut ce face de-obicei, ceea ce înseamnă că vom avea două modele diferite pentru Statele Unite și restul lumii.

Modelul ce se va vinde în Statele Unite include un chipset Qualcomm Snapdragon 820 cu patru core-uri, în timp ce versiunea globală vine cu un chipset Samsung Exynos 8890 cu opt core-uri. La acestea se adaugă 64GB de memorie internă și 4GB RAM. Samsung a adăugat ambelor modele slot de memorie separat așa că veți putea să extindeți spațiul de stocare până la 256GB.

Samsung_Galaxy Note7_black

O altă schimbare majoră în comparație cu modelul precedent este camera. Așadar, Samsung a pus aceeași cameră de 12-megapixeli de pe Galaxy S7 pe Galaxy Note7.  Deși bateria nu poate fi scoasă, aceasta a primit un upgrade la 3,500 mAh, de la 3,000 mAh, cât are modelul precedent.

Samsung Galaxy Note7 vine cu un S Pen îmbunătățit, deși acest lucru nu cred că mă va face să-l folosesc vreodată. Funcția Screen off memo permite păstrarea notițelor pe ecranul Always On, în timp ce cu Smart Select veți putea crea și distribui GIF-uri.

Atât telefonul cât și S Pen-ul sunt rezistente la apă (IP68). Mai merită menționat că Samsung Galaxy Note7 vine cu Android 6.0.1 Marshmallow preinstalat, însă va primi un update la Android 7.0 Nougat după ce Google va lansa noul sistem de operare.

Se pare că Samsung Galaxy Note7 va fi disponibil în Europa la începutul lunii septembrie pentru nu mai puțin de £700. Cam mult, dar nu este o surpriză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *