Blizzard și Asus ne promit 3 zile de joacă nebune la Comic Con 2017 (5-7 mai)

East European Comic Con, cel mai mare eveniment de gaming din România, va debuta acest an la începutul lunii mai. Blizzard și Asus, două dintre cele mai importane companii ce vor participa anul acesta la Comic Con, au anunțat că vor veni cu cel mai mare stand din ultimii 3 ani. Dacă în anii trecuți ați putut juca la standul Blizzard/Asus jocuri ca Overwatch și Hearthstone, anul acesta „starul” tuturor celor trei zile va fi Heroes of the Storm. Fanii Overwatch nu au fost uitați, așa că mai aveți două săptămâni pentru a vă antrena reflexele dacă aveți de gând să vă înscrieți la concursurile pe care Blizzard le pune la bătaie.

În caz că nu știați, Overwatch împlinește un an de la lansare, prilej cu care Blizzard va organiza un concurs duminică, 7 mai, ce va fi comentat de echipa Asus Republic of Gamers împreună cu invitați surpriză. De asemenea, cu ocazia lansării Heroes of the Storm 2.0, fanii jocului vor putea participa la concursul organizat în data de 6 mai. Vă puteți înscrie pentru unul sau ambele concursuri în ziua de vineri, 5 mai, la standul Blizzard/Asus. Regulamentele pentru concursurile de Overwatch și Heroes of the Storm, precum și premiile ce pot fi câștigate le veți putea găsi pe pagina evenimentului ce anunță participarea Blizzard Entertainment la East European Comic Con 2017, pe pagina Activision Blizzard România și pe pagina Asus Republic of Gamers.

Pentru cei care nu vor participa activ la meciurile din cele două concursuri, dar vor dori să le urmărească la stand sau online, Blizzard și Asus au pregătit câteva tombole cu premii surpriză constând în obiecte tematice și vouchere. Cei ce vor urmări livestream-urile din cele două zile de concurs vor avea posibilitatea de a câștiga și vouchere cu un erou din Heroes of the Storm.

În ultima zi a evenimentului, Blizzard și Asus vor organiza pe scena de la East European Comic Con 2017 un meci demonstrativ de Heroes of the Storm 2.0, cu jucători activi din comunitatea de Heroes of the Storm din România ce vor arăta audienței noutățile aduse de acest nou update al jocului. Dacă v-ați hotărât să vizitați standul Blizzard/Asus de la East European Comic Con 2017, îl veți putea găsi în pavilionul C4 de la Romexpo. Dacă încă nu v-ați procurat biletele pentru Comic Con-ul de anul acesta, încă nu e timpul pierdut (click here).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *