Clubul gamerilor cu degete de oțel vă invită la Battlekon

Battlekon, cea mai mare comunitate de fighting games din România, alături de Nexus Gamers Pub, invită toți pasionații de jocuri video pe 10 și 11 decembrie 2016, la a șaptea ediție a unicului eveniment dedicat iubitorilor de fighting games din România. Battlekon 2016 – Rebirth continuă tradiția evenimentelor organizate anual de reprezentanții comunității pentru gamerii de toate vârstele.

Cu ocazia acestui eveniment, Battlekon a pregătit mai multe activități, inclusiv campionate dedicate jucătorilor, dar și reprezentanților media. Astfel, pe lângă cele mai noi fighting games, care vor putea fi încercate de toți participanții, organizatorii pregătesc și cinci turnee care vor răsplăti cei mai talentați jucători cu premii atractive.

O noutate absolută a evenimentului din acest an este prima ediție a Cupei Media care-și propune să găsească cel mai talentat jucător Mortal Kombat din cadrul reprezentanților mass-media. Fie că este vorba de popularele titluri Mortal Kombat XL, Street Fighter V sau Killer Instinct, ori de jocuri cunoscute de cei mai pasionați precum Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 sau King of Fighters XIV toți participanții vor găsi ceva pe placul lor.

Cei care vor să se inițieze în tainele fighting games vor putea apela la organizatori pentru îndrumare sau pentru sfaturi utile. Fanii universului anime se vor putea bucura de turneul Naruto Shippūden: Ultimate Ninja Storm 4, unul dintre cele mai bine primite jocuri de fighting lansate în România anul acesta.

Astfel, toți pasionații și curioșii de jocuri video sunt așteptați la cea mai mare convenție de jocuri de fighting, Battlekon 2016 – Rebirth, ce va avea loc la Nexus Gamers Pub pe 10 și 11 decembrie începând cu orele 14:00. Intrarea este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *