Tekken 7 și Dragon Ball Xenoverse 2 vor fi prezente la Gamescom 2016, plus o surpriză

Pentru membrii comunității de fighting games, Gamescom 2016 va fi un roller coaster de distracție. Bandai Namco a confirmat prezența a două dintre cele mai așteptate jocuri de lupte: Tekken 7 și Dragon Ball Xenoverse 2. Ambele titluri vor putea fi testate la standul Bandai Namco din cadrul Gamescom, așa că fanii acestor IP-uri vor putea să vadă la fața locului în ce stadiu se află aceste jocuri ce nu au fost încă lansate.

Fanii universului Dragon Ball Xenoverse probabil știu deja că al doilea titlul al seriei se dorește a fi și cel mai detaliat și mai cuprinzător. Dacă aveți norocul să fiți prezenți la Gamescom (I’m not) veți putea explora orașul central din joc, dar o să și puteți să vă măsurați abilitățile speciale împotriva altor jucători (exceptional skills needed for self-praise).

N-am nimic interesant să le spun celor ce vor avea norocul să joace Tekken 7 la Gamescom, dar le doresc să se bucure de fiecare pumn ce-l dau adversarilor. Nu știu sigur dacă cele două noi personaje anunțate de hâtrul Katsuhiro Harada la EVO 2016 (The Evolution Championship Series) vor fi disponibile și la Gamescom, dar este foarte posibil.

Oh boy, Bob și Master Raven au fost confirmați pentru Tekken 7, după ce personajele au apărut în titlul cu numărul 6 și respectiv 5. Recunosc, nu sunt un practicant al sporturilor marțiale virtuale, dar n-am putut să mă abțin să nu încerc o „Ura Ushiro Mawashi Geri” (lovitură cu piciorul din întoarcere). Tot virtuală bineînțeles. Plinuțul Bob este extrem de mobil și extrem de eficient atât cu pumnul, cât și cu picioarele. Inițial am crezut că Bob este plinuț doar pentru că este american, dar cineva mi-a șoptit că personajul are un background extrem de interesant.

Pe scurt, Bob, un cunoscut campion de arte marțiale, a decis să se îngrașe pentru că nu avea destulă putere în lovituri atunci când înfrunta luptători masivi.  Ceea ce-l face extrem de periculos este faptul că nu și-a pierdut agilitatea chiar dacă s-a îngrășat foarte mult. Puteți vedea asta și în noul clip de prezentare al lui Bob, versiunea Tekken 7.

Deși personajul Raven a debutat în Tekken 5, în jocul cu numărul 7 veți avea ocazia să o întâlniți pe Master Raven, ale cărei origini sunt încă un mister. Dacă Raven din Tekken 5 este unul dintre  cei mai tradiționali ninja, deși nu are o descendență japoneză, Master Raven din Tekken 7 este o femeie de culoare extrem de … cyberpunk. Trailerul de prezentare al noului personaj Master Raven spune tot despre abilitățile ei.

Cireașa de pe tort va fi anunțarea unui nou IP pentru jucătorii din vest. Știu că nu e mare lucru, dar se pare că cei de la Bandai Namco sunt extrem de extaziați de acest nou IP. Eh, mai avem o lună.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *