Un nou bonus pentru cei ce precomandă Destiny – Rise of Iron: o „Vrabie”

Mai sunt fix două luni până la lansarea oficială a următorului expansion pentru Destiny, Rise of Iron, și Bungie a anunțat un nou bonus pentru cei care fac precomandă. Gjallarwing este un vehicul cunoscut de fanii jocului ca „sparrow.” Noul mount va avea un design similar cu iconica armă Gjallarhorn, o variantă a acesteia fiind oferită gratuit celor ce precomandă Destiny: Rise of Iron și fac quest-ul necesar din joc.

Spre deosebire de arma Iron Gjallarhorn ce va fi oferită tuturor celor ce precomandă Destiny: Rise of Iron, vehiculul Gjallarwing va fi disponibil doar la acei retaileri ce participă la această promoție. Mă gândesc că n-ar fi rău să avem și cel de-al treilea și al patrulea bonus de tip „Gjallar***” ca să compensăm cumva lipsa de content nou cu adevărat valoros pentru cei ce au cumpărat jocul în speranța că personajul lor virtual își va face de cap într-o saga spațială.

Gjallarwing_screenshot_02

Dar să lăsăm deoparte presupunerile tendențioase și să sperăm că Rise of Iron va resuscita/înviora puțin franciza Destiny. Nu uitați că noua expansiune va fi lansată pe Playstation 4 pe 20 septembrie. Dacă doriți însă cele două (până acum) bonusuri „Gjallar***” va trebui să comandați Rise of Iron înainte de această dată.

Odată cu anunțul noului bonus pentru cei ce precomandă Rise of Iron, producătorii au oferit pe canalul de Twitch și câteva detalii cu privire la conținutul noii expansiuni. Așadar, în primul rând vom avea arii noi în Cosmodrom ce vor conține multe secrete și câteva zone de patrulare, iar nivelul de „light” va crește la 355 de la 335 cât este acum.

Dacă așteptați cu interes lansarea Destiny: Rise of Iron, ca și mine de altfel, vă mai spun că este foarte posibil ca Bungie să ofere mai multe detalii despre multiplayer la Gamescom 2016, după jumătatea lunii august. Stay tuned.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *