Bloggers Lan Party și socializarea la gameri

Primul meu Bloggers Lan Party (BLP) a fost cel cu numărul 11, un număr extrem de periculos dacă e să ne luăm după sfântul Augustin care spunea că 11 este blazonul păcatului. Superstiții. Ediția cu numărul 11 a BLP nu s-a lăsat cu dezmăț (ah, ba da, la after party), deși eu am cam încălcat cea de-a zecea poruncă poftind la rig-urile Asus cu răcire pe apă.

Pentru cei ce nu știu, Bloggers Lan Party este cel mai important eveniment de gaming pentru bloggeri și cei mai norocoși dintre cititorii lor. Ediția de vară din acest an a avut loc la Grand Combo de la Băneasa Shopping City. Mastermind-ul petrecerii a fost „the one and onlyToma Nicolau, cel ce reușește de la o ediție la alta, nu știu cum, să ridice standardele.

BLP își propune de fiecare dată să aducă împreună cât mai mulți membrii ai blogosferei românești pentru: 1. socializare, 2. gaming. La primul punct am bifat din plin, as in mi-am făcut mulți prieteni noi pe care îmi doresc să-i păstrez. Pentru că laitmotivul BLP este de fapt gaming-ul, ne-am și jucat for a while. Eu m-am înscris la turneul de Overwatch unde am cucerit argintul, dar toți cei ce au fost invitați la BLP puteau să joace bowling, board games (Catan), mobile games (2048), biliard, dar și FIFA 16. Cred că era și un simulator de F1 pe-acolo.

sdr

Așadar, mi-am scos de la naftalină limbajul de hardcore gamer și am reușit să interacționez cu oameni pe care nu-i cunoșteam decât de pe Facebook. Da, gaming-ul este acea limbă universală ce te ajută să legi conversații cu persoane din medii de lucru extrem de diferite. Pentru o zi, 100 de oameni, mai mult sau mai puțin diferiți ca formare profesională, au bârfit într-o limbă comună, gaming-ul.

Mulțumesc Asus, Activision România și RDS-RCS pentru premii și abia aștept să particip la următorul BLP. Un uriaș thumbs up pentru organizatori, m-am simțit excelent!

PS: Bloggers Lan Party este încă o dovadă că gamerii nu sunt deloc sociabili și că nu pot să poarte discuții ce-i duc în afara zonei lor de confort (gaming-ul). De asemenea, gamerii nu pot să câștige concursuri de biliard sau bowling. 

dav

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *